DE UITDAGING

Alle FC Burgumers op de foto in de clubtenues op de startzaterdag 31 augustus rond 17.45 uur.

Komende zaterdag a.s. is het zover: de officiële start van FC Burgum.

Er is een programma samengesteld met natuurlijk heel veel voetbal, maar ook volop gezelligheid voor alle leden, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen. Om deze startdag als herinnering vast te leggen, maken we na de (beker)wedstrijd FC Burgum – Drachtster Boys een viertal foto’s

Wat is de uitdaging?

Na afloop van de wedstrijd maken we vier foto’s:

  1. Een foto met alle clubmensen (leden, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen) op het hoofdveld. Deze foto wordt vanuit de lucht genomen;
  2. Eén met alle jeugdteams (jongens/gemengd) inclusief de sponsors;
  3. Een foto met alle senioren heren inclusief de sponsors;
  4. Een foto met alle meisjes- en vrouwenteams inclusief de sponsors.

Het zou prachtig zijn dat alle leden zoveel mogelijk clubtenue (trainingspak, trainingskleding, wedstrijdshirt) dragen en dat alle overige betrokkenen waar mogelijk in FC Burgumkleuren zijn gekleed.

De leiders van de teams zullen zoveel mogelijk hiervoor de wedstrijdshirts beschikbaar stellen. Dit wordt onderling in het team georganiseerd. Trainingspak of andere FC Burgumkleding kan natuurlijk ook.

De foto’s die we maken zijn bedoeld om op diverse communicatiekanalen te delen (social media, website, kranten) en kunnen in onze (toekomstige) sportkantine worden opgehangen. Daarnaast delen we de foto’s met de betrokken sponsors die ze vervolgens voor publiciteit kunnen inzetten.

Let op: degene die zich bij een groep voegt om op de foto te gaan, geeft daarmee toestemming om deze foto’s voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

 

Durf jij deze uitdaging aan? Zorg dat je er komende zaterdag bij bent!

Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans