Doe mee aan de Wetter- en Wille Run op zondag 6 oktober!

Burgum krijgt een nieuw hardloopfestijn en jij kunt meedoen!
Op zondag 6 oktober wordt de eerste Wetter- en Wille Run gehouden in en rondom het Wetter en Wille Park.

Gelijktijdig is er op de ijsbaan een sponsorloop, speciaal voor de jeugdleden van FC Burgum die op de basisschool zitten. Ook basisscholieren die niet lid zijn van FC Burgum mogen uiteraard meedoen aan de sponsorloop: hoe meer jeugd in beweging komt, hoe beter! Een speciale gast zal het startschot geven. Wie dat is, houden we nog even geheim…

Deze sponsorloop is belangrijk voor FC Burgum, omdat de opbrengst bestemd is voor onze club. Hiermee financieren we de aanschaf van de clubkleding voor alle teams en vrijwilligers. FC Burgum ondersteunt de Wetter en Wille Run met vele vrijwilligers.

Ben je 12 jaar of jonger?
Dan rekenen we erop dat je meedoet aan de sponsorloop!
Via jouw elftalleider ontvang je een sponsorloopkaart. Daarop staat hoe het werkt en wat je moet doen. Het team dat het meeste sponsorgeld weet op te halen, krijgt een speciale voetbalclinic van onze hoofdtrainer Henk Konings!

Ben je ouder dan 12?
Dan kun jij meedoen aan de prestatieloop van de Wetter en Wille Run. Inschrijven kan via www.wetterenwillepark.nl/run Heb je een ludieke manier of een briljant idee om financieel ook een steentje bij te dragen aan onze club? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bij je inschrijving een vrijwillige bijdrage over te maken.

Het belooft een mooi evenement te worden, met veel activiteiten. Zo zijn er op het middenterrein verschillende stands, waar van alles te doen is. Doe je niet mee aan de sponsorloop of aan de run? Kom dan toch vooral langs! En ook dan kun je een donatie doen op het rekeningnummer van Stichting Wetter- en Willepark: NL 18 RABO 0304438790 onder vermelding van ‘sponsoring Wetter en Wille Run 2019’. Ook deze donaties gaan naar FC Burgum.

Wil je meer weten over de Wetter en Wille Run?

Kijk dan op www.wetterenwillepark.nl/run en hou de komende tijd onze eigen website www.fcburgum.nl en de verschillende sociale media-kanalen in de gaten.

 

Neem voor eventuele vragen contact op met communicatie@fcburgum.nl

 

Hart voor de sport;                      
Kom daarom samen in beweging

Hart voor de club:                       
Samen willen we de club financieel ondersteunen

Hart voor de omgeving:              
Bij de organisatie werken we samen met verschillende groepen in de samenleving 

 


Expert Meijer
Sonac
Apuls
Jumbo Burgum
Tiltrans
C. van den Adel