Vragen over voetbalzaken? Bekijk het organogram om te zien bij wie je moet zijn

De afdeling Voetbalzaken van FC Burgum houdt zich bezig met alle voetbalgerelateerde vraagstukken binnen onze vereniging. Heb je een vraag aan Voetbalzaken? Kijk dan eerst even op het organogram.

Voetbalzaken krijgt door het jaar heen vele vragen op zijn bordje. Het gebeurt vaak dat iemand zich dan rechtstreeks wendt tot de voorzitter van Voetbalzaken of het hoofd jeugdopleiding, tin plaats van de betreffende coördinator.

Om te zorgen dat mensen met een vraag de juiste persoon aanschieten, is een organogram gemaakt. Daarop is duidelijk aangegeven welk lid van Voetbalzaken verantwoordelijk is voor welke teams binnen FC Burgum. 

Ook is het mogelijk te mailen met Voetbalzaken: voetbalzaken@fcburgum.nl Zet er dan wel even duidelijk bij op welk team of categorie de vraag betrekking heeft, zodat de mail bij de juiste persoon van Voetbalzalen terechtkomt.

 

 

Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel