Cor-Pieter Pander verlaat FC Burgum voor studie en voetbal in België

Wegens zijn studie in Gent gaat Cor-Pieter Pander ons verlaten. Vanaf komend seizoen gaat hij spelen in België voor KRC Bambrugge.

Hier een bericht van CP aan jullie:

"Beste FC Burgum-supporters,

Zoals een deel van jullie misschien al wist, zou ik volgend seizoen na de zomer mijn studie ergens anders gaan vervolgen dan Groningen. Het is momenteel een gekke tijd met veel onzekerheid, alleen nu is dit werkelijkheid en ga ik vanaf de zomer aan mijn master beginnen in Gent. Dit betekent helaas dat ik volgend seizoen niet meer voor FC Burgum ga spelen en dat ik dus mijn laatste wedstrijd al gespeeld heb.

Ik vind het oprecht jammer dat mijn tijd in Burgum zo ten einde komt en ik had dit graag anders willen afsluiten met een kampioenschap. Hopelijk zien we FC Burgum snel in de 1e klasse, waar het hoort.

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij FC Burgum, BCV en natuurlijk BBC. Ik heb hier de kans gekregen om als klein jongetje in de jeugd te gaan voetballen. Na de gehele jeugd te hebben doorlopen bij BBC, heb ik de kans gekregen om voor het eerste elftal te mogen spelen van BCV. Nu is FC Burgum de mooie fusieclub geworden en ook hier heb ik met plezier gespeeld.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken die bij deze mooie club betrokken is. Ik zal in België gaan voetballen bij de club KRC Bambrugge, wat uitkomt op het 5e niveau van België. Dit is een mooie uitdaging waar ik super veel zin in heb. Waar het kan zal ik zoveel mogelijk FC Burgum op zaterdag komen aanmoedigen.

Hoewel alles nog onzeker is voor volgend seizoen en niemand weet hoe alles komt met het coronavirus, wens ik toch iedereen heel veel succes toe in de toekomst."

Cor-Pieter Pander

CP, wij wensen jou namens iedereen bij FC Burgum heel veel succes en plezier toe in België!

Jumbo Burgum
Expert Meijer
C. van den Adel
Sonac
Apuls
Tiltrans