Train jezelf in vorm met de VTON Play App

Trainen met je team bij FC Burgum is voorlopig helaas niet mogelijk. Om toch fit aan het nieuwe seizoen te beginnen, kun je ook thuis aan de slag met met de speciale VTON Play App.

Individuele oefenstof
De jeugdopleiding van FC Burgum werkt al enkele seizoenen met de leerlijn van VTON. Nu de teamtrainingen in verband met de coronacrisis stilliggen, heeft VTON een Thuis Training Programma ontwikkeld, het zogeheten VTON Home-project. Via de VTON Play App krijgen de spelers acht weken lang drie volledige trainingen per week. Alle oefenstof is individueel uit te voeren.

Download de app
Wie meer wil weten over de VTON Play App, of de app wil downloaden, kan terecht op de site: https://www.vton.nl/vton-play/

Als je voor het eerst VTON Play gaat gebruiken, dan moet je je even registreren met een zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het registreren, zoek en selecteer je jouw vereniging en team. 

Bovenbouwprogramma ook geschikt voor senioren
In totaal zijn drie trainingsprogramma's ontwikkeld: voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw. De trainingen voor de oudste jeugd (bovenbouw) zijn ook uitstekend geschikt voor senioren die topfit aan het nieuwe seizoen willen beginnen.

Expert Meijer
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel
Tiltrans