Hoe komt het precies vanavond met de online bingo?

De winkel is gesloten! Er kunnen geen bingokaarten meer gekocht worden. Heb jij één of meerdere bingokaarten bemachtigd? Super dat je meedoet, lees hieronder wat tips en tricks voor vanavond.

Waar kan ik inloggen of waar moet ik zijn om de Bingo te volgen?

Er zijn meerder manieren om de online Bingo van FC Burgum te volgen. Je kunt het natuurlijk sowieso op je computer, telefoon of tablet bekijken, maar wanneer je een Smart-tv hebt is het zelfs mogelijk om via de YouTube app de uitzending op jouw televisie te volgen. Hier even een uitleg van een aantal mogelijkheden.

 1. Je kunt de livestream via meerdere ingangen bekijken, hier staan ze voor je opgesomd:
  1. Ga direct naar de livestream: https://youtu.be/O_2bqcDbVDg 
  2. Ga naar www.youtube.com/fcburgum
  3. Ga naar www.fcburgum.nl/live
  4. Ga naar bingo.fcburgum.nl/live
 2. Ik bekijk de uitzending van de Bingo via de YouTube app op één van mijn apparaten.
  • Zodra je de Youtube app opent hoef je alleen nog maar te zoeken op 'FC Burgum' en dan zie je bovenaan de livestream al staan. Daar op klikken en je bent aanwezig. Dit geldt ook voor je YouTube app op je Smart-tv

Hoe werken mijn kaarten?

Iedereen heeft na zijn bestelling zijn bingokaarten via de mail toegestuurd gekregen. In de basis heeft iedereen sowieso 1 deelname gekocht. Dan heb je een pdf-document ontvangen met daarin 4 donkerblauwe bingokaarten en op de andere pagina een superbingokaart. Voor meer deelnames of extra superbingokaarten geldt hetzelfde als onderstaande.

De 4 donkerblauwe bingokaarten
Dit zijn de kaarten voor de eerste 4 rondes van de Bingo. Bovenin de hoek van de kaart staat in het blauw het rondenummer. In de uitzending wordt door de presentatrices gezegd bij welke ronde we zijn, dus dan weet je welke kaart je moet hebben. Elke kaart (dus elke ronde) heeft weer 3 tussenrondes. Elke tussenronde heeft zijn eigen vorm en prijs. Bijvoorbeeld dat je twee horizontale rijen vol moet hebben op je bingokaart of alle hoekjes en natuurlijk de volle kaart. 

De superbingokaart
Dit is de grote rode bingokaart, waar sommigen dus extra van hebben gekocht. Dat alles voor die ultieme hoofdprijs. De 55 inch tv, mede mogelijk gemaakt door Expert Meijer Burgum. Hier geldt maar één simpele uitleg: We spelen één eindronde en dus direct voor de volle kaart!

Ik heb bingo, wat nu?

Zodra je bij één van de rondes Bingo hebt kun je ons bellen via de Bingolijn. Het nummer staat bij de uitzending rechtsboven in beeld. Je kunt gewoon naar ons bellen en dus niet via videobellen of whatsapp bellen etc. Houd je controlenummer bij de hand en geef die aan ons door, deze wordt vervolgens gecontroleerd en wie weet heb jij wel Bingo. De prijs zal de komende dagen dan bij je thuis worden gebracht. Heb je bingo tijdens een ronde met twee willekeurige (horizontale/verticale) rijen? Geef dan even aan onze presentatrices door welke twee rijen dit zijn.

Heb je Bingo, maar nemen wij de telefoon niet op? Of is de telefoonlijn bezet? Dan heeft iemand anders ook Bingo en is net iets eerder geweest met bellen. Dan zie je in de uitzending degene met de bingo. Heeft deze een valse Bingo? Bel dan zo snel mogelijk de Bingolijn zodra deze persoon heeft opgehangen. Wie weet heb je hem dan alsnog!

 

Heb je nog andere vragen? Of heb je je bingokaarten misschien nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar bingo@fcburgum.nl 

Tot vanavond!

Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac