Seizoenkaartactie SC Heerenveen

Heb jij een seizoenkaart van sc Heerenveen of ken je iemand anders met een seizoenkaart? Doe dan mee aan onze seizoenkaartactie! 
 
In deze tijd is het belangrijk dat we achter elkaar blijven staan. Niet alleen achter FC Burgum maar ook achter onze partners, waaronder sc Heerenveen. Het is nog niet bekend wanneer er weer publiek bij de wedstrijden in het stadion mag zijn, maar seizoenkaarthouders kunnen hun kaart al wel weer verlengen. 
 
Heb je een seizoenkaart? Vergeet dan niet onze code in te vullen als je verlengt (7212609). Je steunt daarmee niet alleen sc Heerenveen, maar ook FC Burgum: voor elke seizoenkaart die verlengd wordt met onze code ontvangt FC Burgum 10 euro!

Klik hier om je seizoenkaart te verlengen

Samen winnen we meer!

Ken je iemand anders met een seizoenkaart van sc Heerenveen? Wil je onze actie dan doorsturen?
 
Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls