55 FC Burgum-supporters mee naar Harlingen

Vanuit Zeerobben kwamen er 55 toegangskaarten beschikbaar voor supporters van FC Burgum voor de wedstrijd van morgen om 15:00 uur. Inmiddels zijn deze kaarten allemaal vergeven en zien we dus een mooie groep trouwe supporters morgenmiddag tegemoet in Harlingen. 

Informatie voor bezoekers bij de wedstrijd Zeerobben - FC Burgum
Voor diegene die een toegangskaart heeft gekregen is het van belang om de geldende richtlijnen die Zeerobben hanteert goed door te nemen. Zeerobben heeft het fantastisch voor elkaar en wij als FC Burgum willen hen daar graag bij helpen. Bestudeer daarom het beleid van Zeerobben goed via: https://zeerobben.nl/entreebeleid-zeerobben-fc-burgum/ 

Geen toegangskaart? Volg de wedstrijd dan op de online kanalen
Ook als je er morgenmiddag niet bij kunt zijn dan zijn er voldoende mogelijkheden om de wedstrijd toch te volgen. Voor een liveverslag van de wedstrijd ga je naar https://twitter.com/fcburgum of volg de Instagram Stories via https://www.instagram.com/fc_burgum/.

Wedstrijd live te volgen via Usportfor app of de website van Zeerobben
Misschien nog wel het mooiste is natuurlijk om de wedstrijd vanaf de bank te kunnen bekijken. Nou dat kan! Zeerobben beschikt namelijk over een camerasysteem van Usportfor. Wil je de wedstrijd morgen bekijken ga dan naar https://zeerobben.nl/matchcenter/zeerobben-tv/ of volg de onderstaande stappen:

  1. Download de Usportfor app op je telefoon of tablet. 
  2. Maak gratis een account aan of log eenmalig in als gast.
  3. Zoek in de app naar Zeerobben.
  4. Wanneer de website uitgezonden wordt komt deze in beeld te staan.

 

Of je nu thuis de wedstrijd volgt of als je morgen naar Harlingen komt, wij willen iedereen heel veel plezier toewensen bij deze geweldige eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020/2021 in de 1e klasse!

Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Sonac
Expert Meijer
Jumbo Burgum