55 supporters van FC Burgum toegestaan zaterdag tegen Zeerobben

Er kunnen 55 supporters van FC Burgum naar de wedstrijd Zeerobben - FC Burgum van komende zaterdag. Aanmelding kan via wedstrijden@fcburgum.nl, waarbij de eerste 55 aanmeldingen via een antwoord op de mail een toegangsbewijs gemaild krijgen. Dit toegangsbewijs dient te worden uitgeprint en meegenomen naar de wedstrijd.

Mocht je niet tot de eerste 55 behoren, dan ontvang je een bericht dat het vol zit. Er zijn vijf tribuneplaatsen beschikbaar. Degene die liever wil zitten (bijvoorbeeld om gezondheidsredenen) kan dat als voorkeur aangeven bij de aanmelding. We kunnen echter niets garanderen. Opgave kan tot en met donderdag.

Bericht op de site van Zeerobben: https://zeerobben.nl/toegangsbeleid-zeerobben-fc-burgum/ 

Apuls
C. van den Adel
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac
Tiltrans