Coronamaatregelen voor zaterdag 26 september: nu ook registratie via QR-code mogelijk 

Op zaterdag 26 september staan weer veel thuisduels op het programma. Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn weer enkele coronamaatregelen getroffen. 

Gezondheidsverklaring
Bezoekers van sportpark Koningsland dienen zich zaterdag te registreren en enkele gezondheidsvragen te beantwoorden. Deze gegevens worden gebruikt voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Bij de ingang van het complex zijn formulieren beschikbaar die je kunt invullen. Daarnaast kun je je ook digitaal registreren door met je mobiel onderstaande QR-code te scannen en online vragen te beantwoorden. De QR-code staat ook op een poster (zie hieronder) bij de ingang van het sportcomplex. Registreren kan ook vooraf via https://www.fcburgum.nl/registreren.  

Heb je alles ingevuld, dan krijg je op je scherm een groen vinkje dat je kunt laten zien aan een van de vrijwilligers bij de ingang. 

Klik hier voor de online contactregistratie voor zaterdag 26 september

Spelers, trainers, leiders en scheidsrechters hoeven zich niet te laten registreren (tenzij ze later als bezoeker bij andere teams gaan kijken). Aan de hand van het wedstrijdprogramma is namelijk te herleiden wie waar op welk moment was.   

Speel je uit? Graag verzamelen buiten het complex
Teams van FC Burgum die naar een uitwedstrijd moeten, verzoeken we vriendelijk te verzamelen buiten de ingang van het complex. 

Klik hier voor meer informatie over het coronabeleid van FC Burgum...

 

Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel
Apuls
Tiltrans