Langzaam maar zeker begint het sportpark weer te leven

Hoewel er nog steeds strenge coronamaatregelen gelden, wordt er toch getraind en geklust op ons vernieuwde sportpark!
Zaterdag 30 januari was er volop leven op het sportpark. De selectie van heren 1 was in tweeën gesplitst en vervolgens met tweetallen aan het trainen, Lisanne en Hanna (dames 1) waren lekker voor zichzelf oefeningen aan het doen en onze toppers van JO15-1 werden onder handen genomen door hun trainers Abe en Youri!
Mooi om te zien dat er (ondanks vrieskou) weer gesport wordt op het Koningsland.

Zij waren overigens niet de enigen die bezig waren. Onze sponsorcommissie plaatste met ondersteuning van onder anderen Sybrich en Gerben de Haan de sponsorborden in de nieuwe stelling langs veld 1. Zo wordt ons sportpark echt aangekleed!

Langzaam maar zeker ontstaat er weer meer leven op ons sportpark. Het gaat ons natuurlijk niet snel genoeg, maar dat we in beweging zijn, is mooi om te zien en te delen, nietwaar?

Expert Meijer
Sonac
Jumbo Burgum
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel