Versterking MOP & VOP

We willen graag jullie hulp vragen bij het vinden van versterking voor ons accommodatieteam, beter bekend als de MOP en de VOP (de Maandag & Vrijdag Ochtend Ploeg).

Heb jij een vader, moeder, opa of oma die het misschien wel leuk vindt om ons accommodatieteam te helpen bij het mooi(er) maken en houden van ons voetbalcomplex? Of lijkt het je zelf wel wat? Twijfel dan niet om ons te tippen en je wint een gloednieuwe FC Burgum-sjaal wanneer de tip tot een versterking van ons accommodatieteam leidt.  

Wat houdt het in?
Ons accommodatieteam (MOP en VOP) is een enthousiaste groep mensen die er samen voor zorgt dat ons voetbalcomplex er altijd picobello bij ligt. Het team zorgt voor zeer uiteenlopende kleine en grotere klussen op en rond onze velden en gebouwen.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het opruimen van bladeren, het kalken van lijnen, snoeiwerkzaamheden, het klaarzetten van doeltjes, het schoonmaken van reclameborden en meer technische werkzaamheden.

Ieder kan zelf kiezen welke taak/taken hij of zij leuk vindt en de gezelligheid (met koffie en iets lekkers) staat altijd voorop! Nieuwsgierigen zijn van harte welkom om eens op maandag- of vrijdagochtend langs te komen.

Geef jij de assist door ons te tippen?😊
Laat het dan weten aan onze vrijwilligerscoördinatoren Richard de Boer (0655513904) of Willem Vlietstra (0618289148). Mailen kan ook, naar vrijwilligers@fcburgum.nl.

Sonac
C. van den Adel
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Apuls