JO7-1 speelt diverse toernooien

Op zaterdag 11 juni mocht JO7-1 voor de allereerste keer meedoen aan een toernooi. Onder mooie weersomstandigheden reisden de jonge strijders richting Leek voor het Jantje Beton toernooi. Na drie wedstrijden in eigen poule te hebben gewonnen volgde de finaleronde tegen Zuidlaren JO7-1. Deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 7-1 door FC Burgum JO7-1. 
Een prachtig eerste toernooi voor JO7-1, naar huis met de eerste prijs en een prachtige beker! Wat een prestatie!

Op zaterdag 18 juni mochten de jongens en dame van JO7-1 opnieuw op pad voor een toernooi. Deze keer naar Tynje voor het Rein Pieter Reinsma toernooi. Wederom was het zonnetje heerlijk aanwezig. Er werden vier wedstrijden gespeeld. De eerste drie wedstrijden werden ruim gewonnen, FC Burgum was duidelijk sterker dan deze drie tegenstanders. De vierde en laatste wedstrijd werd lastig voor FC Burgum JO7-1. De jongens uit Langezwaag waren duidelijk sterker (en groter!) dande spelers FC Burgum. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 0-2. 
Ondanks deze tegenslag mocht JO7-1 toch de tweede prijs in ontvangst nemen! Wat een blijdschap en wat zijn ze trots op hun prachtige zilveren medaille! 

Twee prachtige toernooien waar de jeugd van JO7-1 een mooi potje voetbal hebben laten zien! 

Tiltrans
Sonac
Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum