JO8-1, JO12-1 en MO17-1 naar het NK!

Jaarlijks organiseert het Voetbal Talenten Toernooi per leeftijdscategorie een heus NK. Voor dit toernooi kan ieder team binnen de JO8 t/m JO17 en MO11 t/m MO17 categorieën zich opgeven.

Als eerste worden er voorronde toernooien in de regio georganiseerd. De winnaars en nummers twee van die toernooien mogen vervolgens door naar het eindtoernooi dat na de reguliere competities plaatsvindt.

Diverse teams hebben dit jaar meegedaan aan de voorrondes en drie teams hebben zich weten te plaatsen voor het eindtoernooi. Dit is op zich natuurlijk al een prachtige prestatie. Nu alle reguliere competities afgelopen zijn, is het tijd voor deze teams om zich te gaan melden voor het toetje van het seizoen 2021/2022.

De meiden van de MO17-1 bijten het spits af: op zaterdag 11 juni gaan ze naar Boxtel om in de poulefase de strijd aan te gaan met RKSV Boxtel, DSVP 1 en Kadoelen.

De JO12-1 gaat zondag 12 juni naar SKV Wageningen om daar de clubkleuren van FC Burgum hoog te houden. Ze moet het opnemen tegen Achilles 1, Westlandia en Hoofddorp 2 om vervolgens te kijken in welke finalepoule ze terecht zullen komen.

Onze JO8-1 mag zich op zondag 26 juni melden in Leeuwarden bij FVC om het in de poulefase op te nemen tegen OBW, Kolping Boys 1 en Sparta (AV) 2.

We wensen alle teams heel veel plezier en succes op hun eindtoernooi.

Kijk voor meer informatie op:

POULE-INDELINGEN NK’S BEKEND: ONTKNOPING VTT SEIZOEN NADERT | Voetbal Talenten Toernooi

Jumbo Burgum
Apuls
C. van den Adel
Expert Meijer
Tiltrans
Sonac