6 heren maken de overstap van de tweede naar de eerste selectie

Als club vinden we de weg van de jeugd naar de senioren belangrijk om dit zo zorgvuldig mogelijk in goede banen te leiden. Het is namelijk maar voor een enkeling weggelegd dat die stap direct naar het eerste elftal zal zijn. Mede daarom is ons tweede elftal zo ontzettend belangrijk om talenten op te kunnen leiden om eventueel na een jaar of een paar jaren alsnog de stap te kunnen gaan maken naar de hoofdmacht. We zijn daarom erg blij dat er volgend seizoen maar liefst zes heren van de tweede selectie de overstap gaan maken naar FC Burgum 1.

De spelers op de foto v.l.n.r.:

  • Mark Link
  • Kevin Hoekstra
  • Roel de Wilde
  • Youri van den Adel
  • Youri Sluijk
  • Wisse Rodenburg

Ook de hoofdtrainer Jasper en assistent-trainer Niels (nu de trainer van de tweede selectie) zijn in hun nopjes met het feit dat er zoveel eigen talent kan doorstromen. Ze kijken er naar uit om de gemaakte ontwikkeling van deze heren door te zetten de komende jaren. Dat er ook nog maar velen in hun voetsporen mogen gaan volgen!

Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac
Tiltrans
C. van den Adel
Apuls