JO15-1 strijdt om kampioenschap!

Komende zaterdag kan FC Burgum JO15-1 kampioen worden in de hoofdklasse A. Er moet dan wel gewonnen worden van de nummer 1 in de competitie FC Wolvega JO15-1.

Nadat FC Burgum 15-1 in fase 2 promotie naar de 6e divisie op een haar na misliep (op doelsaldo, 1 doelpunt te weinig gescoord), waren ze er in fase 3 op gebrand om promotie alsnog af te dwingen. Door blessures en ziekte van verschillende spelers verliep de start van de competitie niet als gewenst en werd FC Burgum JO15-1 al snel naar de vierde plek verwezen. De afgelopen weken lieten de concurrenten echter ook punten liggen, waardoor het venijn ook deze keer in de staart zit.

Kom zaterdagmiddag naar Sportpark Het Koningsland om de jongens aan te moedigen naar de overwinning! De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt op veld 2 gespeeld.

Expert Meijer
Sonac
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls