Mooie laatste weken voor FC Burgum JO11-2

De JO11-2 van FC Burgum beleefde een aantal mooie weken aan het einde van het voetbalseizoen. De laatste fase van de competitie werd afgesloten met een keurige tweede plaats in de tweede klasse. In de eerste drie wedstrijden werd nog twee keer nipt verloren maar daarna werd elke nog volgende tegenstander op een nederlaag getrakteerd. De teams in de competitie zaten qua niveau heel dichtbij elkaar wat resulteerde in spannende wedstrijden en uitslagen met vaak maar één goaltje verschil. FC Burgum wist net niet te stunten tegen de ongeslagen kampioen Leovardia JO11-1: de Liwadders wisten een flinke achterstand om te buigen in een 5-4 overwinning. In de laatste wedstrijd werd de tweede plaats veiliggesteld tegen directe concurrent GAVC: 3-2! Al met al een puike prestatie. 

Hemelvaartsdag deed FC Burgum JO11-2 mee aan het Jan Helvrich toernooi in Harlingen. Hier werd een mooie derde plaats behaald na een knappe overwinning in de troostfinale tegen SC Franeker JO11-3. De vrienden van FC Burgum JO11-1 werden hier tweede na een zinderende penaltyreeks tegen SC Franeker JO11-1. Blijdschap al om bij JO11-2 na het winnen van een grote beker op een sterk bezet toernooi.

In de laatste competitiewedstrijd speelde onze baltovenaar Saif voor het laatst mee, hij gaat verhuizen naar Lemmer. Saif draaide menig tegenstander dol met zijn onnavolgbare dribbels. Met een FC Burgum sjaal en een bal met handtekeningen van zijn teamgenoten werd er afscheid genomen van Saif. 

FC Burgum JO11-2 is het hele seizoen met veel passie en voetbalkennis getraind door Fokke Linting. Het team heeft onder zijn hoede mooie stappen gezet en een prachtig voetbalseizoen beleefd.

Tiltrans
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel
Expert Meijer