Verleng nu je seizoenkaart bij SC Heerenveen en steun FC Burgum

Als lid van FC Burgum ben je natuurlijk fan van onze eigen mooie vereniging. Grote kans dat je ook supporter bent van SC Heerenveen, de club waarmee wij een samenwerking hebben. Wanneer je een seizoenkaart verlengt bij SC Heerenveen steun je FC Burgum ook.

Ook dit seizoen is FC Burgum als sportief partner verbonden aan de grootste sportclub van Fryslân, sc Heerenveen. Bij onze samenwerking moeten kennis, binding en beleving leiden tot ontwikkeling. Kortom, we maken elkaar als voetbalclubs sterker.

Vul na het bestellen het formulier in
Met het verlengen van jouw seizoenkaart bij SC Heerenveen kun je ook FC Burgum steunen. Zodra je je seizoenkaart hebt besteld vul je het formulier in op www.sc-heerenveen.nl/sportscc en gaat er 10 euro per verlengde seizoenkaart naar onze club.

Link bestellen seizoenkaart: www.eenmetheerenveen.nl.

 

C. van den Adel
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans
Sonac