Voetbalfestijn SC Heerenveen groot succes

In de voorjaarsvakantie heeft SC Heerenveen een voetbalfestijn georganiseerd, waaronder bij FC Burgum. Voor het festijn in Burgum hadden zich zo’n 65 kinderen aangemeld. Dit waren niet alleen leden van onze club. Ook omringende verenigingen waren aangeschreven waardoor kinderen uit de regio zich konden aanmelden voor dit festijn.

Op het hoofdveld had SC Heerenveen samen met een aantal spelers van JO15-1, JO17-1 en JO19-1, diverse spellen uitgezet. Onder begeleiding van de genoemde vrijwilligers, gingen de kinderen o.a. dartvoetballen, gingen ze voetballen in een grote jurk en deden ze reactiespelletjes. Uiteraard mocht een partijtje ook niet ontbreken.

Een mooie ochtend voor de jonge voetballers. Ter afsluiting kregen ze een canvasfoto van hun favoriete SC Heerenveen-speler. Opvallend was dat Andries Noppert wel erg veel fans heeft, maar misschien is dat niet echt een verrassing 😊

Uiteraard was ook Heero van de partij. Nadat de aanwezige kinderen hun canvasfoto hadden ontvangen, mochten ze een voor een met Heero op de foto.

De spelers van JO15-1, JO17-1 en JO19-1 die deze ochtend meegeholpen hebben, krijgen binnenkort als dank een aantal kaarten voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen.

   

   

   

Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls