Voorlopige Teamindelingen seizoen 2019-2020

Uitgangspunt van onze vereniging is dat ieder lid met veel plezier kan voetballen. Voor de één is voetbal een echte passie en voor de ander een gezellige teamsport met vrienden en vriendinnen. Het indelen is elk jaar een lastige taak voor de Technische Commissie, trainers en leiders. Wij willen graag spelers opleiden, zodat een team en zeker ook het individu leert voetballen. Een ieder moet zich op zijn of haar eigen niveau kunnen ontwikkelen met plezier in het spel. We zijn naar onze mening zorgvuldig te werk gegaan door trainers en leiders informatie te vragen over niveau, ontwikkeling en motivatie van spelers.

Hieronder worden de teamindelingen gepresenteerd,  met daarbij de opmerking dat de Technische Commissie zich het recht voorbehoudt om nog voor of tijdens het volgend seizoen wijzigingen aan te brengen waar nodig.

Vragen over de voorlopige teamindelingen
Mochten er vragen zijn over de indeling dan verzoeken wij u/jou deze te stellen via info@fcburgum.nl

Jongensteams:
JO8
JO9
JO10
JO11
JO12
JO13
JO14
JO15
JO17
JO19

Meidenteams:
MO13
MO15-1
MO15-2
MO17
MO19

Vrouwen:
Vrouwen

Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans
Expert Meijer
Sonac
Apuls