Het einde van een tijdperk is het begin van een nieuwe💙

FC Burgum 1 nam afgelopen zaterdag in stijl afscheid van een zestal spelers en stafleden.

Allereerst was er in minuut 85 de wissel van Wiebe Hietkamp, die na 18 jaar stopt als assistent-scheidsrechter. Onder luid applaus van het publiek werd hij met handdrukken en knuffels bedankt door de spelers en stafleden. Een bijzonder moment voor een bijzonder clubman.

Na afloop van de wedstrijd waren er mooie woorden en afscheidspresentjes voor de afzwaaiende spelers en stafleden. Wiebe geeft de vlag dus door, Robert Stelpstra stopt na een prachtige carrière helaas vroegtijdig vanwege aanhoudende knieklachten, Dicky Veenstra legt na vele jaren betrokkenheid als fysiotherapeut zijn taken neer, Wisse Rodenburg komt volgend seizoen weer uit voor FC Burgum 2, Auke Hansma stopt na een vervelende blessure met veldvoetbal en Youri van den Adel kiest ervoor om zich meer te focussen op zijn werk.

Wij wensen deze zes toppers veel plezier bij alles wat ze nu gaan doen!😁

Klik hier voor alle foto's van het afscheid...

Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel