Old Stars naar toernooi SC Heerenveen

Afgelopen woensdag hebben onze Old Stars meegedaan aan het lustrumtoernooi van de Old Stars SC Heereveen. Deze mannen vierden het 10-jarig bestaan.

Na ontvangst met een lekker bakje koffie volgde het welkomstwoord door niemand minder dan Foppe de Haan. Hij gaf aan dat sporten op leeftijd ontzettend belangrijk is om zo lang mogelijk gezond en vitaal te blijven. Ook de hersenen worden geprikkeld door te sporten. Dit advies werd door iedereen beaamd.

Het toernooi werd gespeeld in vier poules met elk vier teams. FC Burgum was ingedeeld bij SC Heerenveen 2, Waadhoeke en vv Steenwijk. Met 4 punten eindigde FC Burgum in de poule als 2e.

In de pauze werd bekend gemaakt wie het in de kruisfinale tegen elkaar moesten opnemen. FC Burgum werd gekoppeld aan SC Heerenveen 1. Helaas werd de wedstrijd door ons met 3-1 verloren, dus weer een mooie 4e plaats. Na gedoucht te hebben kregen we nog een heerlijke lunch aan geboden.

Weer een mooi toernooi gespeeld. En wat het extra bijzonder maakte, is dat Andries Noppert zich onder de toeschouwers bevond. Leuk om hem ook eens aan de zijlijn te zien staan als supporter van de oudjes.

Graag willen we hierbij SC Heerenveen bedanken voor deze gezellige sportieve dag.

 

  

C. van den Adel
Tiltrans
Apuls
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer