Stem op FC Burgum Zondag 1 voor de wedstrijd van je leven!

Beste FC Burgumers,

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn, maar FC Burgum Zondag 1 zit bij de laatste 50 kanshebbers voor “de Wedstrijd van je Leven”. De wedstrijd van je leven is een initiatief van ESPN in samenwerking met de Vriendenloterij. In “de wedstrijd van je leven”  neemt een amateurteam het op tegen een team van ex-profvoetballers, waaronder Andy van der Meijde, Royston Drenthe en Wesley Sneijder en wordt live uitgezonden door ESPN! 

Leuke filmpjes van spelers, spelersvrouwen en “bekende” mensen. Dit levert tot nu toe best veel stemmen op, maar het kan natuurlijk altijd nog beter! Stemmen kan nog tot en met zaterdagavond. Aankomende zondag in de uitzending van ESPN wordt bekend gemaakt wie het op vrijdagavond 31 mei gaat opnemen tegen FC de Rebellen! 

Dus nogmaals de oproep om zoveel mogelijk te stemmen op FC Burgum Zondag 1!

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Stemmen kan via deze link: https://wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/lwtx24a-t744562084 

C. van den Adel
Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls