In Memoriam Aize de Jong

Afgelopen maandag, 18 maart 2024 is onze trouwe vrijwilliger en supporter Aize de Jong op 83-jarige leeftijd overleden. Aize was al enige tijd ongeneeslijk ziek.

Door het overlijden van Aize de Jong verliezen we een enthousiaste en trouwe vrijwilliger. 

Aize was ruim 40 jaar vrijwilliger. Hij begon als kantine-/barmedewerker en vervolgens maakte hij deel uit van de maandagochtendploeg (MOP) en vrijdagochtendploeg (VOP). 
Eerst bij BCV en later, na de fusie, ook bij FC Burgum.

Hij was een vrijwilliger die altijd aanwezig was en klaar stond om klusjes op te knappen. Elke maandagochtend begon de werkdag met koffie en cake en voldoende humor. Naast het zwaardere werk, wat hij graag uitvoerde, beschikte hij over een lasapparaat, waarmee hij diverse laswerkzaamheden belangeloos uitvoerde. 
Hij zette zich, nadat hij met pensioen ging, met hart en ziel in voor de vele uiteenlopende klussen die gedaan moesten worden. Door zijn inzet bij onder andere Oud Papier Actie (OPA) en onze vereniging is hij vorig jaar zelfs benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Het laatste half jaar kon hij door zijn ziekte niet meer zo frequent aanwezig zijn. Wel was hij dan nog aanwezig als trouwe supporter van het 1e elftal.

We zullen Aize gaan missen. Wij wensen familie, vrienden en alle anderen die de familie goed kennen veel sterkte met het dragen en verwerken van dit verlies.

Het bestuur

Sonac
Apuls
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer