Fysiotherapie Reset blijft verbonden aan FC Burgum ­­­­

Fysiotherapie Reset ­­­­­is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de paramedische verzorging bij FC Burgum. Het team bestaat dit seizoen uit Rommie Dijkman (zij werkt met ons samen, maar is geen teamlid van Reset), Sjoerd Wiersma en Sytse-Evert Adema. Sytse-Evert vervangt Michelle Melessen en Dicky Veenstra, die beiden zijn gestopt. De afgelopen twee jaar hebben Rommie en Michelle de verzorging naar een hoger plan getrokken onder leiding van Dicky.

De aanpak blijft hetzelfde. Op de club wordt vooral gescreend wat nodig is om het herstel te bevorderen. Is er een behandeltraject nodig, dan wordt dat buiten de club geregeld bij Fysiotherapie Reset of elders.

Uitdagende factoren
De verantwoordelijkheid voor de fitheid ligt bij de speler zelf. Voetbal is een intensieve sport, ongeacht het niveau. Wisselende ondergrond, contactmomenten met tegenstanders en arbeid-rustbalans zijn voor je lichaam uitdagende factoren. Het is belangrijk regelmatig te trainen, ook tijdens een blessure. Kijk naar wat wel kan!

Spreekuur voor niet-selectiespelers
Ook spelers en speelsters die niet in de eerste selectie zitten, kunnen het sportverzorgingsteam om advies vragen. Op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is er spreekuur voor alle overige ploegen van FC Burgum. In overleg met je trainer kun je een afspraak plannen met de verzorging.

Kinderfysiotherapie
Voor jeugd tot 16 jaar komt er aanvulling vanuit de kinderfysiotherapie, door Ronald van der Heijden. Hij zal zich binnenkort aan jullie presenteren.

Wij wensen jullie allemaal veel blessurevrij speelplezier!

Sportverzorgingsteam FC Burgum

Rommie Dijkman
Sjoerd Wiersma
Sytse-Evert Adema

 

C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
Tiltrans