Gezocht: Jeugdvoetbaltrainers

Voor het nieuwe seizoen 2022/2023 zijn wij als FC Burgum op zoek naar een aantal (assistent) jeugdvoetbaltrainers. Wij zijn met name op zoek naar trainers die het een uitdaging vinden om in de bovenbouw (jongeren ouder dan 13 jaar) met deze toppers aan de slag te gaan.

Het is niet erg wanneer je niet of nauwelijks ervaring hebt als trainer. Wij bieden je hierin de juiste begeleiding. FC Burgum beschikt namelijk over een Hoofd Jeugd Opleiding specifiek voor de bovenbouw. Dit is Harke Bekkema. Harke beschikt over veel ervaring als voormalig eerste elftal speler en hij heeft ruime trainerservaring. Kortom, een goede coach voor jou!
Voel je je aangetrokken tot het trainerschap en wil je de uitdaging aan gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Harke via harkebekkema@gmail.com.

Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
Expert Meijer
Apuls
C. van den Adel