Kampioensloterij FC Burgum 1🏆 Koop nu je loten en maak kans op unieke prijzen🤩

Van een unieke FC Burgum-kampioensfiets mogelijk gemaakt door Burgers Fietsen tot een ingelijst kampioensshirt en van een originele FC Burgum-reiskoffer tot een uitgebreid borrelpakket, het zijn slechts enkele van de vele prachtige prijzen die te winnen zijn met de Kampioensloterij FC Burgum 1🥰 Een loterij geheel opgezet vanuit FC Burgum 1, maar ook voor FC Burgum 1. Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt voor een trainingskamp in het buitenland in de winterstop van het komende seizoen.

De talrijke prijswinnaars worden komende zaterdag vanaf 18:00 uur bekendgemaakt in ons sportcafé, na afloop van de laatste thuiswedstrijd van FC Burgum 1 tegen Sneek Wit Zwart.

Wil je weten hoe het werkt? Lees dan hieronder verder.

Loten kopen
Ga naar loterij.fcburgum.nl om je loten te kopen en om te zien welke prijzen er allemaal te winnen zijn. Je kunt al meedoen met één lot voor maar 2 euro! Op deze website hoef je alleen maar je naam, e-mailadres en geboortedatum in te vullen (Je moet minimaal 18 jaar zijn om loten te kopen). Je kiest vervolgens het aantal loten, standaard is dit 10, 5, 3 of 1, maar bij het vakje anders mag je gerust een aantal neerzetten die jij wilt kopen. Vervolgens vink je een aantal vakjes af en kun je gemakkelijk met iDeal betalen. Je kunt zovaak en zoveel loten kopen als je wilt.

Je ontvangt vervolgens in de mail een e-mail met daarin jouw unieke lotnummers.

De trekking en het winnen van prijzen
De trekking gebeurd volgens een geautoriseerd systeem die ook gebruikt wordt bij de Postcode- en Staatsloterij. Zo weten we zeker dat het altijd op de eerlijkste manier gebeurd zonder kans op fraude. Wanneer je gewonnen hebt krijg je op zaterdagavond een mail met daarin jouw gewonnen prijzen. Dus je hoeft niet persé aanwezig te zijn zaterdag bij de trekking in ons sportcafé.

Prijzen kunnen direct bij de trekking opgehaald worden en als dit niet lukt dan is er een dag later op zondag 28 mei de kans om tussen 11:00 en 12:00 uur jouw prijzen op te halen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, of wil je misschien nog een prijsje sponsoren, stuur dan gerust een mail naar loterij@fcburgum.nl

Wij hopen op veel deelnemers en vooral veel mooie winnaars!👏 Heel veel succes!💪 

 

Expert Meijer
Sonac
Apuls
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans