Lief en leed binnen FC Burgum

Binnen FC Burgum hebben we een zogenoemd Lief en Leed-team. Dit team bestaat uit Akke Vlietstra, Jannie Sprietsma en Sity Brouwer. Na bijna vier jaar heeft Sity Brouwer aangegeven te willen stoppen met de activiteiten binnen het team. Sity is namens het bestuur bedankt voor haar geweldige inzet in de afgelopen jaren.

Gelukkig is er weer voorzien in de vacature die was ontstaan. Aukje Feenstra heeft namelijk aangegeven de ontstane vacature graag in te willen vullen en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee!

Als je het hebt over ‘hart voor de club’, een van onze kernwaarden, dan is het omzien naar de mensen binnen onze club daar een wezenlijk onderdeel van. Het is dan ook fantastisch dat we vanaf de start van FC Burgum een speciaal Lief en Leed-team hebben, dat in actie komt wanneer leden of betrokkenen van onze club iets heugelijks of verdrietigs overkomt. Zo komt het team in actie bij bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of bij het behalen van een scheidsrechters- of trainersdiploma, maar ook bij een zware blessure of ziekte.

Fijn dat het team weer op volle sterkte is!

Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans
Expert Meijer
Sonac
Apuls