ST. FC Burgum/Noordbergum MO15-1 kampioen!🏆

Dinsdag 16 mei stond de kampioenswedstrijd in de 3e fase op het programma voor MO15-1 van ST. FC Burgum/Noordbergum.

Bij een overwinning op de nummer twee SC Bolsward MO15-1 was de titel opnieuw een feit. Opnieuw, want ook in de 2e fase van dit seizoen werd MO15-1 kampioen. De tegenstander was toen toevalligerwijs ook SC Bolsward MO15-1.

Onder toeziend oog van de vele supporters die afgereisd waren naar Sportpark 'het Bolwerk' werd de strijd aangegaan. Bedankt voor jullie steun!

In een spannende wedstrijd waarin SC Bolsward MO15-1 prima weerstand bood, scoorde ST. FC Burgum/Noordbergum MO15-1 voor rust tweemaal. Na rust kregen beide ploegen kansen, maar werd er niet meer gescoord. Zo kroonde MO15-1 zich tot kampioen van de hoofdklasse.

Een prachtige prestatie van een top team!