Burgum heeft onbevangenheid en positiviteit nodig richting seizoensontknoping

Voetbal is soms een zeer ongrijpbaar spel, bleek zaterdagmiddag eens te meer op het Koningsland. Ondanks een veelbelovende training op donderdag en alle goede bedoelingen, legde Burgum een zeer teleurstellende wedstrijd op de mat. Het resultaat daarvan was een 0-2 thuisnederlaag tegen hekkensluiter Alcides. Dat terwijl Burgum de uitwedstrijd nog overtuigend met 0-5 had gewonnen.

Waar de training op donderdag eentje met hoge intensiviteit en veel beleving was, daar oogde Burgum op zaterdag apathisch. Wellicht bevangen door de negatieve resultaten van de afgelopen periode en het logischerwijs afgenomen vertrouwen, het is een goed mogelijke verklaring.

Burgum blijft de nummer 11 en heeft nog steeds alles om voor te spelen. Alle reden dus om met de borst vooruit en onbevangen de eindfase van het seizoen tegemoet te gaan. Daarbij kan de positieve steun van onze trouwe supporters helpen om het tij te keren. De JO9-1 gaf de spelers en supporters daarin het ultieme voorbeeld, door met veel passie en plezier tot het eindsignaal te blijven trommelen, zingen en vlaggen voor onze club💙🥁

Zoals Johan Cruijff ooit mooi zei: "Pech, dat krijg je bij een negatieve instelling en geluk bij een positieve instelling.” Laten we samen het geluk proberen af te dwingen💪

Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
Apuls
Sonac
C. van den Adel