Olaf Muizer en FC Burgum nog een seizoen met elkaar verder

Keeperstrainer Olaf Muizer blijft ook het seizoen 2024-2025 verbonden aan FC Burgum. 

In een van beide kanten plezierig gesprek heeft Olaf aangegeven nog een jaar door te gaan. Het werken met vier fanatieke keepers en het hun leren en verbeteren van de keepers-kneepjes blijft voor Olaf nog steeds de drijfveer om in deze functie door te gaan. Wel heeft Olaf aangegeven dat dit waarschijnlijk het laatste jaar wordt. Hiermee geeft hij FC Burgum de tijd op zoek te gaan naar een goede opvolger.

Na een jaar Sipke Hulshof, acht jaar Jan Bruin, drie jaar Henk Konings en dan straks het derde jaar in met Jasper Bouma maakt dat Olaf een van de pijlers is waarop de selecties van FC Burgum kan bouwen. Dat mogen we gerust zeggen na 15 jaar voetbal in Burgum!! Iemand die de club van haver tot gort kent, een goede kijk heeft op voetbal en altijd bereid is voor een gesprek of uitleg indien dit nodig is, dan kan Voetbalzaken van FC Burgum alleen maar blij zijn met deze verlenging.

Olaf, bedankt en ook voor komend seizoen veel plezier en succes bij onze eerste selectie!

Sonac
C. van den Adel
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer