Abe Koopmans verlaat FC Burgum voor Broekster Boys

Abe Koopmans gaat FC Burgum verlaten en speelt vanaf volgend seizoen bij Broekster Boys! Een mooi nieuw voetbalavontuur waarmee hij zijn trainerschap bij FC Burgum beter kan combineren.

Het bericht van Abe aan jullie:

"Beste FC Burgumers,

Ergens eind april kwam er onverwachts een mooi avontuur van Broekster Boys op mijn pad. Na 10 jaar (BBC - BCV - VV Bergum - FC Burgum) heb ik besloten om deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te grijpen. Ik heb met veel plezier in Burgum gevoetbald maar heb besloten om volgend seizoen bij Broekster Boys te gaan voetballen. Tijd voor verandering en het geeft mij de mogelijkheid tevens de JO15-1 van FC Burgum te blijven trainen. Ik zal dus aan de club verbonden blijven. Helaas hebben we dit jaar een abrupt einde van een mooi voetbalseizoen gehad.

Op deze wijze wil ik iedereen bedanken voor de afgelopen jaren. Ik wens jullie veel succes voor het volgend seizoen en wie weet tot ziens in de eerste klasse!"

Abe Koopmans

Abe, wij wensen je namens iedereen bij FC Burgum ontzettend veel succes bij 'De Broek' en natuurlijk als trainer van onze JO15-1!💙

 

C. van den Adel
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans