De najaarsledenvergadering 2019

Vanavond mochten we in goed gezelschap van ongeveer 50 aanwezigen met elkaar de agenda van de jaarlijkse ledenvergadering houden. Na ontvangst en koffie werden de agendapunten voortvarend behandeld. De avond werd afgetrapt met een filmpje waarin een korte sfeerimpressie werd gegeven van het kantineteam. De boodschap was duidelijk. Zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan. Ate Ritsma nam het woord over voetbalzaken. Er is een behoorlijke aanwas van 50 leden en teams beginnen vol te lopen. Op zich een luxe positie. Na voetbalzaken komen de financiele zaken aan de orde vanaf juli tot nu en de vooruitzichten de komende 3 jaar.

Een belangrijk punt op de agenda is de verkoop van alcohol aan jeugd onder de 18. Club, leiders, ouders maar zeker spelers zelf moeten daarin gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen omdat de club uiteindelijk boet voor het zich niet houden aan het schenkbeleid.

De nieuwbouw komt in een fase van keuzes maken en met betrokken partners en geledingen is veelvuldig overleg. De komende periode zal vaker nieuws over vorderingen worden gedeeld. Met scHeerenveen heeft FCBurgum een partnership waar veel expertise kan worden gehaald en hulp wordt geboden op een platform met meerdere amateurclubs.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op 3-1-20, het tijdstip zal nog bekend worden gemaakt.

Na de rondvraag werd de LV gesloten en na een drankje en gezellige nazit is een ieder huiswaarts vertrokken.

Graag willen we jullie allemaal nog even attent maken op de nog openstaande vacatures voor een tweetal bestuursleden sponsorzaken en facilitaire zaken. Voel je je aangesproken tot een van deze functies.... meld je dan graag bij de club: info@fcburgum.nl 

C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac
Tiltrans