Inloopshirtsponsors voor FC Burgum 2 en JO17-2

Zoals eerder op de website gemeld, kunnen teams die graag inloopshirts willen zelf een sponsor zoeken. De sponsorcommissie gaat vervolgens met deze sponsor in gesprek over de voorwaarden.

Snackhûs Burgum heeft zich als inloopshirtsponsor verbonden aan JO17-2. Eigenaar Hans van der Leest, hieronder samen met het team op de foto, maakt daarmee als betrokken sponsor een mooi gebaar naar de spelers en begeleiding van dit team, die deze sponsor zelf hebben aangedragen.

JO17-2 met Hans van der Leest van Snackhûs Burgum

 

FC Burgum 2 wist cosponsor Tuincentrum Burgum te overtuigen om samen met de Melktap als inloopshirtsponsor van dit team te fungeren. Jouke en Eric Douma dragen de voetbalsport al jaren een warm hart toe en zijn blij hun bedrijfsnaam ook op deze manier terug te zien. Floris Andringa van Melktap Burgum was nog geen sponsor, maar vond dit ook een leuke manier om zijn ‘gezonde’ bedrijf te presenteren. Hij is vervolgens ook meteen bordsponsor geworden.

Beide sponsors werden ook nog even in het zonnetje gezet tijdens de contractondertekening op 14 oktober, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van FC Burgum 1 tegen Kollum.

FC Burgum 2 met Eric Douma en Jouke Douma (links) van Tuincentrum Burgum en Floris Andringa (rechts) van Melktap Burgum.

 

Jouke Douma (midden) en Eric Douma (rechts) ondertekenen het sponsorcontract. Links FC Burgum-voorzitter Dirk van der Woude.

 

Floris Andringa van Melktap Burgum ondertekent het sponsorcontract. Rechts FC Burgum-penningmeester Richard van der Vliet.

 

 

 

 

 

Tiltrans
Expert Meijer
Sonac
Apuls
Jumbo Burgum
C. van den Adel