Voorlopige selecties heren senioren FC Burgum 1, 2 en 3

De afdeling voetbalzaken van de nieuwe voetbalclub FC Burgum is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het inventariseren van spelers binnen de huidige verenigingen, en het inpassen van deze spelers in de nieuwe, samen te stellen, elftallen voor het seizoen 2019/2020.
We zijn inmiddels zover gevorderd dat de voorlopige indelingen van de prestatieteams bekend kunnen worden gemaakt.
 
De  A-selectie van de nieuwe fusieclub FC Burgum, welke op de zaterdagen zijn wedstrijden zal spelen, is door voetbalzaken en de nieuwe trainer Henk Konings samengesteld uit de huidige selecties van VV Bergum1, BCV1 en BBC JO19. De groep zal bestaan uit 20 veldspelers en 3 keepers. Hierbij is getracht elke positie zo optimaal mogelijk in te vullen. We zijn blij te kunnen melden dat Sietse van der Meer als assistent-trainer zal gaan fungeren.
 
Niels Pot en Peter Mank zullen FC Burgum 2 zaterdag gaan trainen. Dit team kan gezien worden als het beloftenteam binnen de nieuwe vereniging. Doelstelling is om jonge spelers verder te brengen in hun ontwikkeling, en op het niveau van de A-selectie te brengen. Het team is samengesteld uit jonge spelers, aangevuld met een aantal ervaren krachten vanuit de oude verenigingen.
 
FC Burgum 3 zaterdag is een nieuw prestatieteam binnen de fusieclub. Doelstelling is dat ook FC Burgum 3 zaterdag uitkomt op prestatie niveau. Een aantal namen van spelers staan al vast, er zijn nog een paar plekken in te vullen. Voor FC Burgum 3 is de technische commissie nog op zoek naar een geschikte trainer.
 
Naast de bovengenoemde prestatieteams is er ook ruimte voor recreatief voetbal. Op de zondag zal 1 team worden samengesteld, en op de zaterdag 2 teams. De indelingen van deze teams worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Voorlopige selectie FC Burgum 1:

Abe Koopmans 
Alex Bosma
Almar Kleefstra
Arjen Tolman 
Cor-Pieter Pander 
Douwe Heegstra 
Erwin van der Meulen 
Fedde-Durk Kingma 
Harmen Vlietstra 
Hendrik Elzinga 
Jacob Frimpong 
Jens Kerstholt 
Jesse Offringa 
Johan van der Velde 
Justus Boomsma 
Merijn Feenstra 
Patrick van der Velde 
Remco Bouius 
Robert van Der Laan 
Roeland Rusticus 
Romke Bos 
Steffen Kempe 
Yorn Sikkenk 

Trainer:Henk Konings
Assistent-trainer:Sietse van der Meer
Keeperstrainer:Olaf Muizer
Teammanagers:Willem Vlietstra & Eddie Sprietsma
Assistent-scheidsrechter: Wiebe Hietkamp
Verzorging:Bewegingscentrum ResetVoorlopige selectie FC Burgum 2:

Alex van Dijk 
Alwin Fonk 
Bas van Nikkelen Kuipers 
Daan Overbosch 
Friso Logher 
Haaye Haarsma 
Jan Hoekstra 
Jurrian Schievink 
Mathijn Sijtsma 
Pieter Elzinga 
Rick Heegstra 
Roel De Wilde 
Wisse Rodenburg
Wolter de Meer 
Wopke Andringa 
Youri Sluijk 

Trainer:Niels Pot
Assistent-trainer: Peter Mank
Teammanager: Thomas HeegstraVoorlopige selectie FC Burgum 3:

Cor de Jong
Gerard Weiland 
Gerben de Haan 
Jan Durk de Groot 
Jan Harmen Jonker 
Jan Okke Veenstra 
Jan schaapman 
Juan Koelstra 
Maik de Meer 
Marc Walda
Marco Ray 
Martijn Rispens 
Rene Geertsma 
Rints de Jong 
Robert Kuipers 

Trainer: Vacant 
Assistent-trainer: Vacant
Teammanager: VacantNader in te delen spelers:
Jarno Kingma

Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel