FC Burgum is een feit!

Op maandag 1 juli is de oprichtingsakte FC Burgum, onder toeziend oog van Notaris De Valk, ondertekend door de bestuursleden. Ruim 80 FC Burgum 'fans' waren aanwezig bij dit feestelijke moment.

De ondertekening vond plaats op de middenstip van veld 2. Het veld, dat tussen de twee 'moederverenigingen', BCV en VV Burgum in ligt. Dirk van der Woude, voorzitter van FC Burgum, heette iedereen welkom. Na de ondertekening is er in stijl met een in de nieuwe clubkleur blauw drankje getoast op de nieuwe voetbalclub. In de kantine werd de website www.fcburgum.nl 'live' gezet.

FC Burgum is ontstaan door de fusie tussen VV Burgum, BCV en BBC. De club kent ruim 700 leden van jongens/mannen en meisjes/vrouwen. FC Burgum heeft naast recreatief en topsport het doel een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in het dorp. Zij staat voor hart voor de club, hart voor de sport en hart voor de omgeving.

 

C. van den Adel
Sonac
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans