Verstrekken Kleding

Zoals bekend gaat FC Burgum spelen in de mooie nieuwe wedstrijdkleding, waarbij de teams Senioren Heren, Senioren Dames en de jeugdteams eigen specifieke hoofdsponsors hebben. Uitgangspunt daarbij is dat de sponsors de club sponsoren en niet de leden of een individueel team.

Nieuwe kleding betekent een grote financiële investering voor de club, die we zo verantwoord mogelijk moeten en willen doen. Daarom is onderstaand nieuw beleid afgesproken over het verstrekken van kledingpakketten:

  1. De eerste selectie van FC Burgum Heren èn Vrouwen ontvangen complete kledingpakketten in bruikleen
  2. Alle overige teams ontvangen wel de wedstrijdshirts, maar schaffen zelf de kousen en broekjes aan. Eenmalig ontvangen de leden 50% korting op broekjes, kousen en trainingspak!
  3. Trainers krijgen een trainingspak en een coachjas van de club in bruikleen
  4. Leiders krijgen een coachjas van de club in bruikleen
  5. We hebben een sponsor gevonden voor inloopshirts voor alle Dames- en meisjesteams en voor Heren 1 en alle standaardjeugdteams jongens.
  6. Het kantinepersoneel krijgt t-shirts in bruikleen
  7. Scheidsrechters krijgen kleding van de club.

Met bovenstaand pakket denkt het bestuur een aanbod te doen, dat past binnen wat financieel mogelijk is, bij wat de sponsoren mogen verwachten en bij het niveau en grootte van de club.
Tips voor nieuwe sponsoren (bijvoorbeeld voor inloopshirts overige teams) kunnen ingediend worden via sponsoring@fcburgum.nl

C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum