Ingekomen stuk: Organisatieadvies voor FC Burgum

Wij zijn Sybren van der Vliet en Ziggy Vermesi, 2 studenten aan de Hanzehogeschool. Wij doen de opleiding Sportkunde en daarvoor hebben wij als opdracht om een organisatieadvies te schrijven voor een vereniging. Dit advies zal als doel hebben om het bestaansrecht van de vereniging te vergroten. Wij hebben gekozen voor FC Burgum. Voor de opdracht gaan wij verschillende interviews doen, en ook een ledenenquête versturen. De enquête zal per mail verstuurd worden. De interviews zullen zijn met bestuursleden, leden, vrijwilligers en andere betrokkenen. Wij hopen op uw medewerking.

Als u interesse heeft om een interview te geven en u valt onder 1 van de eerder genoemde doelgroepen, kunt u terecht bij s.van.der.vliet@st.hanze.nl

Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel
Sonac
Tiltrans
Jumbo Burgum