Team in the spotlight: JO12-3

Bij de dame en heren van de JO12-3 ontbreekt het niet aan enthousiasme. Zaterdag 26 september wonnen ze hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Lees en zie hieronder het (foto)verslag van deze wedstrijd (tekst: Yannick ten Pas, foto’s: Janet Holwerda-Nauta).

"Zaterdag 26 september speelden wij een thuiswedstrijd tegen Eastermar JO12-1. We hadden er erg veel zin in en waren toch ook wel een beetje zenuwachtig.

Na 5 minuten scoorde ik het eerste doelpunt. Remco Hellinga die scoorde vandaag 3 doelpunten, zijn opa (Jaap Cuperus) zei tegen hem als je scoort krijg je van mij een Mars.

Remco kwam weer in het veld en hij maakte een hattrick! Opa kan nu beter een familie-pak Mars kopen! Vandaag hadden we een gastspeler. Folkert Wijnsma heeft meegespeeld en hij maakte ook nog eens 2 doelpunten.

Dit was onze eerste overwinning van dit seizoen en we waren heel erg blij!  Onze trainer Elke en leider Gerard waren super trots op ons want het overspelen ging vandaag erg goed."

Klik hier voor alle foto's op onze Facebookpagina...

In the spotlight
Met regelmaat gaan wij teammanagers (voorheen: leider), trainers en jeugdteams in the spotlight zetten. Om zo een inkijkje te geven in de jeugdteams die actief zijn op onze voetbalvelden en om te laten zien wie een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van die teams.
 
Expert Meijer
C. van den Adel
Sonac
Tiltrans
Jumbo Burgum
Apuls