Henk Konings ook volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Burgum

Henk Konings en FC Burgum zijn overeengekomen dat Henk ook in het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer is van ons eerste elftal. Het wordt zijn derde seizoen bij FC Burgum.

In het eerste seizoen boekte Henk met het team prima resultaten in de tweede klasse, resulterend in een eerste plaats op de ranglijst. Helaas werd de competitie wegens de coronapandemie voortijdig beëindigd, maar gelukkig besloot de KNVB FC Burgum wel te laten promoveren naar de eerste klasse.

Na een goede voorbereiding afgelopen zomer volgde een prima serie bekerwedstrijden. Helaas werd de competitie na enkele duels wederom stilgelegd en kan er sindsdien alleen nog maar worden getraind. Ondanks deze beperkingen lukt het Henk nog steeds de spelers te motiveren en enthousiast te houden.

Bestuur, spelersgroep en de afdeling voetbalzaken zijn zeer tevreden over de samenwerking met Henk Konings. We hopen dat er spoedig weer kan worden gevoetbald en dat het team met Henk mooie resultaten zal boeken.

Voetbalzaken

Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel
Apuls
Sonac
Jumbo Burgum