Helaas, voetbaldoeltjes zijn geen hangmatten

Het had zo mooi kunnen zijn: de hele zomer voetballen op het kunstgrasveld en lekker knallen op de goaltjes. Helaas, ze zitten weer achter slot en grendel.

Waarom? Omdat sommigen de doeltjes gebruiken als hangmatten en klimtoestellen, en daar zijn ze niet op berekend. De netten van de splinternieuwe pupillengoaltjes zijn bijvoorbeeld al gescheurd en ook de winkelhaak van de grote goal is gesloopt. Het ding is iets te vaak gebruikt als rekstok…

Reparatie kost veel geld
We begrijpen dat het verleidelijk is om in ballenvangers te klauteren, te chillen in een voetbalnet en Epke Zonderlandje te spelen aan de doellat, maar helaas zijn doelen, netten en ballenvangers hier niet voor gemaakt. Het kost de club veel geld om alles te repareren en ondertussen kunnen jullie niet lekker voetballen op het kunstgras omdat de doeltjes op slot zitten.

Wees zuinig op ons veld
We roepen iedereen dan ook op zuinig te zijn op alle spullen. We hopen dat ouders hun kinderen ook willen uitleggen dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor ons mooie sportpark. Dat betekent dus ook: kauwgum, flesjes en snoepverpakkingen in de afvalbakken en het veld en de doeltjes alleen gebruiken waarvoor ze zijn gemaakt: voor voetbal.

Tiltrans
Jumbo Burgum
Apuls
C. van den Adel
Sonac
Expert Meijer