Heldere afspraken over de coronamaatregelen 

Helaas neemt het aantal besmettingen afgelopen weken ook in Friesland toe, met name onder jongeren. Een aantal sportverenigingen heeft moeten besluiten hun activiteiten voorlopig stop te zetten. Dat is ontzettend jammer, want we kijken juist reikhalzend uit naar een nieuw voetbalseizoen.

Heldere afspraken
Tegelijkertijd zien we hoe lastig het is om buiten de sportactiviteit om steeds bezig te zijn met de 1,5 meter afstand. Ondanks dat, willen we alles op alles zetten om komend seizoen te kunnen voetballen en elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we bij FC Burgum heldere afspraken gemaakt over de coronamaatregelen. 

Het vraagt een verantwoordelijkheid van ons allen. Soms kan dit betekenen dat we activiteiten waarbij de 1,5 meter afstand niet te garanderen is, niet door kunnen laten gaan. Of dat je even niet op het sportcomplex mag komen of dat er geen of beperkt publiek bij een wedstrijd wordt toegestaan. Of dat kantine/kleedkamers bij bepaalde activiteiten niet beschikbaar zijn. Daarvoor vragen we begrip en medewerking. Laten we ook elkaar vooral scherp houden, want we willen niets liever dan samen kunnen blijven sporten en plezier beleven!

Lees hier het coronadocument: Reglement coronamaatregelen FC Burgum

Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls