VV Drachten - FC Burgum AFGELAST

De wedstrijd van komende zaterdag (29 augustus) tussen VV Drachten en FC Burgum is AFGELAST!

Bericht vanuit VV Drachten: "Het bestuur van v.v. Drachten heeft vandaag, 26 augustus, besloten om uit voorzorg de voetbalactiviteiten (trainingen, oefen- en bekerwedstrijden) van de eerste en tweede selectie tot nader order op te schorten. Dit is het gevolg van een melding die we vanmorgen hebben gekregen van een lid van de selectie met lichte keelklachten. Inmiddels is een test door deze persoon aangevraagd, welke vrijdagmorgen wordt afgenomen. We volgen met deze acties de adviezen die we hebben opgevraagd bij de GGD.

Afhankelijk van de testuitslag wordt bepaald wanneer de activiteiten van deze selecties weer kunnen worden opgestart. Hou hiervoor de website in de gaten.

Overige voetbalactiviteiten vinden vooralsnog gewoon doorgang."

Al met al weer ontzettend jammer, maar we zullen samen door deze lastige tijden moeten. Het gezond blijven staat voorop!
We wachten de testresultaten van deze persoon af en laten we met zijn allen hopen dat dit negatief uitvalt. Dan zullen we zo spoedig mogelijk kijken wanneer we deze wedstrijd kunnen spelen.

Overig programma zaterdag
Er is komende zaterdag nog steeds genoeg te doen op ons sportpark, zo worden er in de ochtend diverse jeugdwedstrijden gespeeld en begint ons tweede elftal om 12:15 uur in de beker tegen Leovardia 2. Om 12:45 uur spelen onze JO19-2 en het 6e, om 14:30 uur ons 3e en om 15:00 uur onze JO17-1 en een oefenwedstrijd van Vrouwen 1.

Sonac
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer