Bootcamp met de JO11-1 en de MO13-1

Altijd handig: een moeder in de gelederen die aan bootcamp doet. Voor Tytsje Schievink van Bûtengewoanfit daarom een kleine moeite en voor de jongens en meiden van de JO11-1 en MO13-1 even heel wat anders in deze tijd. En dus werd één plus één laatst twee op een zaterdagmorgen: een echte bootcamptraining in het wetter- en willepark!
 
Spieren en conditie
Daar wordt deze ochtend druk aan gewerkt. De jongens en meiden doen aan zaklopen en opdrukken. Ook worden de biceps flink getraind met gewichten, wordt er touwtje gesprongen en doen ze klimoefeningen. De training eindigt met een serieuze competitie zaklopen. Het fanatisme is uiteraard groot. Een geslaagde ochtend, die eindigt met een heerlijk warm bekertje chocolademelk voor de harde werkers!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
C. van den Adel
Sonac
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer