Fluitend de competitie in💙

Deze week is de ‘week van de scheidsrechter’, daarom zijn zij in het zonnetje gezet. Na bijna twee jaar geen wedstrijden te hebben gespeeld, zijn we blij dat de scheidsrechters weer klaar staan om het spel te begeleiden en beoordelen. Als blijk van waardering kregen ze van de aanvoerder van de thuisspelende teams een presentje voor het geweldige werk wat ze doen. Ook hebben onze eigen clubscheidsrechters vrijdagavond een warm buffet gehad in ons sportcafé!

Zo kan een ieder van het mooie voetbalspelletje blijven genieten👍 Want zonder hen is er geen wedstrijd mogelijk! Zo ook voor de drie scheidsrechters die leiding gaven aan de wedstrijd FC Burgum - Oranje Nassau en de scheidsrechter in de wedstrijd FC Burgum 2 - VV Balk 2 en bij de wedstrijd van onze MO15-1. 

#weekvandescheidsrechter

Tiltrans
Apuls
Sonac
Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum