ONS VOETBAL IS VOOR IEDEREEN🏳️‍🌈

Op maandag 11 oktober was het International Coming Out Day. In dit kader en in aansluiting op het fantastische initiatief “Vaders en Moeders van Fryslân” dragen alle aanvoerders van onze teams vanaf zaterdag 16 oktober een aanvoerdersband in de regenboogkleuren.
Hiermee willen wij als FC Burgum onze steun betuigen aan mensen die niet zichzelf durven zijn, of daarop zelfs worden aangevallen. Wij gunnen iedereen een veilige omgeving, ook bij ons op het voetbalveld, los van wie of wat je bent.
Wij hebben hart voor de sport, hart voor de club en hart voor de omgeving. Hierin past discriminatie, racisme en andere vormen van haat niet.
Kijk ook even op: https://alltogether-challenge.nl/

Doe je ook mee om iedereen te verwelkomen en om discriminatie en racisme de wereld uit te bannen?

C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
Tiltrans