FC Burgum - Pelikaan-S live op YouTube van FC Burgum

Zaterdagmiddag om 15:00 uur staat onze negende competitiewedstrijd alweer op het programma tegen Pelikaan-S!⚽️

Na de wedstrijd van vorige week is het gevoel goed om het zaterdag op te nemen tegen Pelikaan-S! De ploeg uit Oostwold staat momenteel op de 5e plaats in de competitie. Alles op alles om een mooi resultaat neer te zetten en de weg omhoog in te gaan zetten💪

Live op YouTube
Wij gaan zaterdag de wedstrijd weer uitzenden via ons YouTube-kanaal (youtube.com/fcburgum). Deze livestream wordt mogelijk gemaakt door Oké-PC Burgum. Dus ook al mag je zaterdag opnieuw niet langs de lijn staan, je kunt de wedstrijd alsnog volgen, live vanaf het terras van de Nije Westermar*

*Mocht het zaterdag erg slecht weer worden dan kan het zijn dat de livestream niet doorgaat. Maar daar gaan we niet vanuit natuurlijk.

Tiltrans
Sonac
Apuls
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer