Publiek bij wedstrijden niet toegestaan

Sinds 14 november 2021 zijn er nieuwe coronamaatregelen van kracht. Vanaf komende zaterdag zijn deze ook voelbaar bij FC Burgum.

Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom op het sportpark. Het wordt weer stil langs de lijn. Dat vinden we erg vervelend, maar we zijn blij dat onze jeugd- en seniorenteams in ieder geval kunnen voetballen. Juist nu is sport van essentieel belang.

Ons sportpark is alleen toegankelijk voor personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Wij verzoeken deze personen om hun bezoek aan ons sportpark zo kort mogelijk te laten duren. Zo dragen wij als FC Burgum hopelijk bij aan het terugdringen van de besmettingen, waardoor hopelijk straks het publiek bij wedstrijden en trainingen weer mogelijk is en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Voor de volledigheid wijzen we je nog op de algemene maatregelen:

  • Publiek is niet welkom
  • Functioneel noodzakelijke aanwezigen houden 1,5 meter afstand
  • In de kantine zijn alleen zitplaatsen
  • Er kan alleen met de PIN betaald worden
  • Blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen
Sonac
Apuls
Jumbo Burgum
Tiltrans
Expert Meijer
C. van den Adel