HJO’s verlengen hun contract bij FC Burgum

Voetbalzaken is blij om te kunnen mededelen dat onze HJO´s, Eric Boersma en Syb Stelpstra, ook volgend seizoen weer de begeleiding van de trainers op zich nemen. 

Deze samenwerking gaat zijn derde jaar in. Commissie Voetbalzaken is ingenomen met de contractverlenging, want de kennis en kunde en het enthousiasme van beide mannen werkt aanstekelijk en kunnen we goed gebruiken. 

Eric rijdt nog steeds met plezier vanuit Oranjewoud naar Burgum om met de talentvolle trainersploeg aan de slag te gaan. Met 8 jaar aan trainerservaring en meer dan 10 jaar werkervaring binnen SC Heerenveen is Eric van grote waarde voor onze club.

Clubman Syb is bijna niet weg te denken van onze sportvelden. In 2022 is hij al 60 jaar in welke vorm dan ook — actief voor FC Burgum (lees: BCV en Bergum). Bij elke vereniging die ons sportpark bezoekt, zit altijd wel iemand die Syb kent. De ban is dan snel gebroken, de voetbalbanden worden aangehaald en de wedstrijden worden in harmonie gespeeld.

Syb en Eric voelen zich allebei erg thuis bij FC Burgum en vinden het prachtig om hun steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de club. 

Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel