Achter de schermen bij Voetbalzaken FC Burgum

In een periode waarin we het voetballen maar mondjesmaat kunnen beleven, gaan achter de schermen bij Voetbalzaken veel zaken wel gewoon door.

Een kleine greep: gesprekken met trainers over hun plannen voor komend seizoen, overleggen over teamindelingen, input van trainers en leiders hierover, gesprekken met leden en/of ouders waarom een beslissing gemaakt is en vele aanverwante voetbalactiviteiten.

Contractverlengingen
Gelukkig is het merendeel van deze zaken positief en dat geeft energie en vertrouwen in de toekomst. Zo hebben we bijvoorbeeld de contracten kunnen verlengen met de trainers Henk Konings (FC Burgum 1), Niels Pot (trainer B-selectie) en Stephan Poortman (Vrouwen 1), en met hoofd jeugdopleiding Eric Boersma.

De kapstok staat
Hiermee hebben we een grote stap gezet in de continuïteit van onze vereniging. De kapstok staat en nu gaan we verder met het ophangen van de jassen. Dit betekent dat we bezig zijn om alle teams - van senioren tot kabouters - zo goed mogelijk in te delen en er de juiste trainers bij te zoeken. Het zal duidelijk zijn dat we nog heel veel werk voor de boeg hebben. 

Voetbalzaken FC Burgum

Hieronder nog enkele foto’s van de contractverlengingen van trainers en HJO:

Henk Konings

 

Niels Pot

 

Stephan Poortman

 

Eric Boersma

 

 

Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Tiltrans
Apuls
Sonac